Ik heb ideeën, twijfels, dilemma’s. Neem ik de goede beslissingen?

U bent ondernemer of u wilt ondernemer worden?

SUUK6 richt zich op de mens achter de ondernemer.

 

Om succes tot stand te brengen dient u zich bewust te zijn van uw positie daarin. Wat voor persoon bent u? Wat is uw karakter? Wat zijn uw kwaliteiten? Succes heb je niet zomaar en is ook niet vanzelfsprekend blijvend. Ongetwijfeld komt u weerstanden op uw pad tegen. Hoe gaat u daar mee om? Zijn ze voor u een inspiratiebron voor ontwikkeling? Voor succesvolle mensen stimuleert het hun creativiteit en inzet. Ziet u dit ook zo?

 

U dient zich te realiseren dat u ten alle tijden verantwoordelijk bent voor uw succes of in ieder geval de taak waar u voor verantwoordelijk bent.

Dat vraagt van u continue ontwikkeling op gebied van kennis, fysieke en mentale fitheid. Uw doen en laten is van grote invloed op de mensen waar u mee te maken heeft. 

 

Houdt u niet vast aan uw ego en ideeën. Toets uw ideeën en handelswijze. Een eerlijk, soms confronterend gesprek maakt zaken duidelijk en is een opstap naar verbetering hoe dan ook.

 

Ik begrijp waar u mee te maken hebt, daarom luister ik aandachtig naar u. Kritische analyse, aanreiken van andere invalshoeken, soms een beetje provoceren, zorgt ervoor dat we samen zaken helder krijgen en u op weg helpt betere stappen te ondernemen.

 

Investeer in het bedrijf, de organisatie, investeer dan vooral ook in uzelf. Kies regelmatig voor een sessie met een ervaren sparringpartner/succescoach.

 

GA VOOR SUUK6

 

Ik wens u SUUK6

 

 

een waardevolle investering  in jezelf

 Privacyverklaring Copyright Peter Pollé © All Rights Reserved.