Neem elke week de tijd en rust voor bezinning in een natuurlijke omgeving

Succes is een resultaat. Gelukkig zijn een gevoel.

Hoe is het momenteel met u gesteld?

 

Alles verandert continu. U ook zowel fysiek als mentaal. Elke volwassen komt daardoor momenten in zijn leven tegen dat hij/zij denkt :

 

- Ben ik echt gelukkig?

- Doe ik dingen waar ik energie van krijgt?

- Moet ik andere keuzes maken?

- Hoe ga ik dan mijn doel bereiken?

 

SUUK6 is er voor diegene die op zoek is naar een onafhankelijk, professioneel, kritisch klankbord. 

 

Omdat alles verandert, kunt u ook veranderen in hoe u naar dingen kijkt en beoordeelt. Beperkingen kunnen omgezet worden in mogelijkheden tot groei. SUUK6 weet u dat eenvoudig uit te leggen, te laten ervaren. Hierdoor ontstaan er nieuwe inzichten, die u kunt trainen, waardoor u nieuwe doelen kan realiseren.

 

SUUK6 helpt u op weg.

Een sessie is tijdens een wandeling in de duinen of langs het strand of op een door u gewenste omgeving. Tijdens een sessie wordt er oprecht geluisterd, kritische vragen gesteld, uw gedrag gespiegeld. U leert inzichten ontdekken in uw huidige handelen en krijgt mogelijkheden aangereikt om dit ook anders te doen. Het is soms confronterend, maar vooral boeiend. Niets is zo mooi als dat u door een andere kijk inzicht krijgt in uzelf en mogelijkheden ziet hoe u succesvol verder kunt.

 

Boek eens een sparringsessie en verbaas u vooral over uzelf.

 

 

Hoe Hoe is het momenteel met u gesteld?

Hoe is het momenteel met u gesteldHoe is het momenteel met u gAlles verandert continue. U ook, zowel fysiek als mentaal.Elke volwassene komt daardoor in zijn leven momenten tegen dat hij/zij zich afvraagt :- Ben ik echt gelukkig?

 

 

GA VOOR SUUK6

 

 

een waardevolle investering  in jezelf

 Privacyverklaring Copyright Peter Pollé © All Rights Reserved.